over ons

tekening atalanta van Jeannette


Leonoor van Beuzekom
Marthe Pal
Erik de Jong

12 jaar!
Contact & muziekSinds oktober 2006 wonen wij met elkaar.
ENGLISH

naar eerste paginaBillitonstraat 6
3531 HJ Utrecht
030-2942625
contactmuziek@lombok.nl
foto Leonoor 22 mei 2018
Leonoor
Leonoor (1959)

Ik ben musicus en was violiste. Nadat ik in een eenzame periode van 8 jaar een diep bewustwordingsproces heb doorgemaakt, ben ik in 2003 mensen gaan helpen met bewustwording. Ik ben de mensen die ik begeleidde bij elkaar gaan brengen, om van elkaar te kunnen leren en kennis en ervaringen met elkaar te gaan delen. Zo is onze woongroep ontstaan. Marthe, Erik en ik wonen en werken sinds 2006 samen. Ik help, we helpen elkaar door zoveel mogelijk met elkaar aan te gaan, bespreekbaar te maken en contact te maken met wat je voelt in jezelf en van de ander.

Mijn interesses zijn: communicatie, zingeving, openheid, delen, samenwerken, transformeren, wensen vervullen, de natuur, bloemen, contact met vlinders, mediteren, lichtvoeding, duurzaamheid, wat er werkelijk gebeurt/is tussen hemel en aarde, waarom wij hier zijn, of dood wel bestaat, of 'slechts' een overgang is naar een nieuwe dimensie, een andere staat van 'zijn'.


Leonoor heeft een weblog, deelt op facebook en schrijft muziek en (foto)boeken, zie de link Leonoor deelt.foto Marthe 19 mei 2018
Marthe
Marthe (1975)

Ik voelde me helemaal niet op mijn plek en ongelukkig op mijn werk, met mijn familie, vriendinnen, vrienden, collega's en bekenden, toen ik 28 was. Ik had ongeveer vanaf het einde van mijn studie, toen ik 25 was, gedacht dat ik door met de mensen te praten, die ik kende en om me heen had, verder zou komen, maar na de zoveelste vakantie/weekendje weg/uitje, besloten dat ik echt met iemand wilde gaan praten omdat het niet langer ging.

Gelukkig ontmoette ik Leonoor in 2003 en ben heel blij dat ze mij aanmoedigde om te praten en mij te uiten, terwijl iedereen in mijn omgeving vond dat ik teveel praatte en teveel over mezelf.


link naar Facebook berichten Marthefoto Erik 2017
Erik
Erik (1974)

In 2003 was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen mijn gevoelens en emoties te leren begrijpen en hiermee om te kunnen gaan, zodat ik in allerlei situaties mijzelf kon blijven. Voor mijn afstudeerscriptie antropologie ben ik in Afrika geweest (1999-2000) en heb ik een oorlogssituatie van dichtbij meegemaakt. Ik ben daar in een ziekenhuis gekomen en erg ziek geweest. Drie jaar later ben ik met veel moeite gestopt met drinken, roken en verkeerd seksueel contact. Na verschillende teleurstellende ervaringen kwam ik Leonoor tegen die mij met mijn problemen in het contact en met mijn emoties is gaan helpen.contactmuziek@lombok.nl
als je wilt reageren
of iets delen
vinden we altijd leuk


afbeelding-envelop-e-mail-bericht-telefoon

of klik op het
contactformulier